Bridget Maasland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bridget Maasland

Aangeslagen Bridget Maasland reageert op breuk met André Hazes

|
|

Laatste update:

We lieten jullie eerder vandaag al weten dat André Hazes en Bridget Maasland uit elkaar zijn. Bridget besloot zojuist via RTL Boulevard te reageren. Ze was zelf niet aanwezig, maar liet de presentator van het programma weten erg aangeslagen te zijn door de breuk met André.

"André en Monique samen gespot in wc-hokje"

In een eerdere reactie op hun breuk stelden André Hazes en Bridget Maasland dat er nogal wat aandacht op hun relatie lag. En ondanks dat niet iedereen die verklaring gelooft, komt dat zo'n kersverse relatie natuurlijk niet ten goede. Ook vandaag heeft heel showbizzland het weer over André en zijn exen Monique Westenberg en Bridget. Zo meent Shownieuws dat de breuk tussen André en Bridget een heel andere wending heeft gekregen! De zanger schijnt het volgens de website namelijk iets te gezellig hebben gehad met zijn ex Monique Westenberg. Het onderonsje vond volgens ooggetuigen plaats in een wc-hokje... En dat nog voordat Bridget aankwam op Curaçao.

"André vermaakte zich met zijn gezinnetje"

Ook de Telegraaf doet een duit in het zakje: ”In de dagen voor het concert vermaakte de zanger zich meer dan uitstekend met het gezinnetje. .... Wie Monique en André daar op het eiland samen zag en van niets wist, zal niet hebben vermoed dat zij drie maanden uit elkaar waren.” Het is op dit moment nog niet bekend of André en Monique hun relatie daadwerkelijk nieuw leven ingeblazen hebben. Wordt echter ongetwijfeld vervolgd!

Lees verder