Brekend: André Hazes en Bridget Maasland uit elkaar

Door Redactie
Andre Hazes met microfoon

Waarschijnlijk heeft Cupido zich verslapen op Valentijnsdag, want niet iedere relatie heeft het romantisch bedoelde weekend overleefd. Eerst was er natuurlijk al de gestrande relatie tussen Rico Verhoeven en zijn geliefde Jacky. En nu blijkt dat André Hazes en Bridget Maasland het ook al niet hebben gered! Gisteravond meldde Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds in Shownieuws al dat het uit was tussen het spraakmakende showbizzkoppel. André en Bridget hebben het treurige nieuws nu bevestigd tegenover RTL Boulevard.

‘Druk’

In een statement verklaren André Hazes en Bridget Maasland: “Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten.” Geruchten over een mogelijke breuk tussen de geliefden zongen al rond sinds Valentijnsdag. Uitgerekend op die dag wisselden de tortelduifjes geen liefdevolle boodschappen uit op Instagram, terwijl het koppel eerder geen kans liet liggen om elkaar de liefde te verklaren.

Huwelijksklokken

Toch is de breuk verrassend te noemen. Zoals gezegd grepen Bridget en André ieder moment aan om hun liefde te bezegelen. De zanger dacht al hardop na over samenwonen met Bridget. En (schoon)moeder Rachel hoorde zelfs al de huwelijksklokken luiden. Helaas voor alle betrokkenen lijkt het erop dat die nu verder weg klinken dan ooit…