Rico Verhoeven en Jacky Duchenne

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rico Verhoeven en Jacky Duchenne

Relatie Rico Verhoeven strandt na 13 jaar

|
|

Laatste update:

Na bijna vijftien jaar lief en leed te hebben gedeeld, hebben Rico Verhoeven en Jacky Duchenne een punt gezet achter hun relatie. De kickbokser (en parttime realityster) bracht het nieuws zelf naar buiten via Instagram. Daar schrijft hij: “Het doet me veel verdriet om te zeggen dat mijn vriendin Jacky en ik na dertien jaar uit elkaar gaan. Ik ben nog steeds verliefd op de mooie herinneringen en momenten die we samen hebben gedeeld. Helaas zijn we in de loop der jaren steeds meer uit elkaar gegroeid.”

Emotioneel

Volgens Rico Verhoeven hadden de relatieproblemen ook invloed op zijn duel tegen Badr Hari. Een uur voor het titelgevecht had hij namelijk een emotionele confrontatie met Jacky in de kleedkamer. In een interview met De Telegraaf vertelt de vechtsporter: “Dat was zo heftig voor me, dat ik in tranen dreigde uit te barsten. Ik kan het amper beschrijven.” Eenmaal in de ring was Verhoeven nog steeds van slag. “Mijn lichaam was daar, maar mijn geest niet”, aldus de kickbokser.

Rico (30) en Jacky (33) hebben elkaar als tieners leren kennen, maar zijn nooit getrouwd. Uit hun relatie zijn drie kinderen van acht, vijf en twee jaar gekomen.

Lees verder