Staredown tussen Badr Hari en Rico Verhoeven

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Staredown tussen Badr Hari en Rico Verhoeven

Veronica zendt titelgevecht Rico Verhoeven en Badr Hari live uit

|
|

Laatste update:

Volgende maand staan Rico en Badr opnieuw tegenover elkaar in de ring. En dankzij Veronica kunnen we live meegenieten van dit kickboksspektakel!

Rematch

Het wordt nu al het gevecht van de eeuw genoemd: het duel tussen verdedigend wereldkampioen Rico Verhoeven tegen zijn aartsrivaal Badr Hari. De kickboksers troffen elkaar drie jaar geleden al in de ring, maar toen moest Badr het gevecht staken vanwege een armblessure. Dat de fans sindsdien voorzichtig hopen op een rematch is misschien wel het understatement van het jaar. Op verbaal vlak is het gevecht in ieder geval weken geleden al losgebarsten. Dat blijkt wel uit onderstaande video!

Realityserie

Veronica zal live verslag uitbrengen van het langverwachte titelgevecht. De presentatie van dit bijzondere sportevenement is in handen van Hélène Hendriks. Remy Bonjasky en Jamal Ben Saddik zullen deze avond hun kijk op de wedstrijd delen met de fans. Het live commentaar zal worden verzorgd door Mark Schaaf. Om alvast in de stemming te komen, gaat maandag de realityserie RICO van start. Hierin volgen we Verhoeven in zijn voorbereidingen op de titanenstrijd!

Het duel tussen Rico Verhoeven en Badr Hari is op 21 december vanaf 20.00 uur live te zien bij Veronica.

Lees verder