Rico Verhoeven en Badr Hari

Veronica Superguide logo
Rico Verhoeven en Badr Hari

Unfinished Business: Rico Verhoeven en Badr Hari rematch op 21 december!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Oh yeah de titanenstrijd krijgt een vervolg! 3 jaar na de eerste confrontatie gaan Rico Verhoeven en Badr Hari weer de ring instappen om te zien wie er de King of Kickboksing is. Onder de titel Unfinished Business vindt de confrontatie op 21 december plaats in het Gelredome.

De tekenen waren al te zien deze week, toen Glory Kickboxing een Romeinse 2 op Twitter plaatste.

Badr Hari en Rico Verhoeven volgden kort daarop met social posts die weinig aan de verbeelding overlieten.

Rico Verhoeven kan niet wachten

Aan De Telegraaf vertelt Rico Verhoeven dat hij niet kan wachten om weer tegen Badr Hari te knokken. “Bij het ingaan van de onderhandelingen, die al een tijdje liepen, hebben we gezegd: dit is de partij die er als eerste moet komen. Ik ben blij dat het is gelukt. Nu dit staat, gaan we de komende weken kijken of het ook tot een contractverlenging bij Glory komt.”

Armblessure

Drie jaar geleden liep het kickboksduel der kickboksduelen iets anders af. Na twee rondes gaf Badr Hari het op wegens een armblessure. “Voor mij was het toen al meer dan duidelijk. Waarom Badr stopte, maakt niet uit. Maar nu maak ik het liever nog iets duidelijker…”

The Black Lotus

Rico bevindt zich momenteel in de VS met zijn vriendin en kinderen. Volgend jaar speelt hij de hoofdrol in de actiefilm The Black Lotus. Maar daarnaast heeft de 30-jarige kickbokser zeker nog tijd om te trainen. Hij maakt ze dan ook geen zorgen over recente foto’s van Badr waarin hij er topfit uitziet. “Er zit een verschil tussen fit eruit zien en fit zijn.”

Wachten tot de dopingschorsing voorbij is

Badr Hari zit nu nog een schorsing uit die hij opliep voor dopinggebruik. De rematch vindt op z’n vroegst in december plaats. Verhoeven: “Ik sta voor een schone sport. In december zal er weer worden getest op doping, dus dan zal hij het zonder moeten doen.”

Er wordt nog onderhandeld of Rico Verhoeven vs Badr Hari een titelmatch wordt. De Brabander onthult wel dat de partij over vijf ronden gaat. 21 december gaat de twee zwaargewichten knokken in het Gelredome!

Lees verder