Rachel Hazes, huwelijk André Bridget

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rachel Hazes, huwelijk André Bridget

Rachel Hazes ziet André wel trouwen met Bridget Maasland

|
|

Laatste update:

Als we alle roddels moeten geloven, dan waren Bridget Maasland en André Hazes inmiddels al getrouwd én hadden ze een stuk of wat kinderen. Niets van waar, maar moeder Rachel zou het wel leuk vinden als de huwelijksklokken zouden luiden. 

Aran Bade, die vorige week zelf nog onderwerp van gesprek was, vroeg aan Rachel Hazes of zij misschien meer wist of een mogelijk huwelijk van onze 'Brazes'. "Daar weet ik echt niets van", geeft ze toe. "Maar zou jij het leuk vinden?", wil Aran voor RTL Boulevard weten. "Heel leuk! Het is een hele leuke vrouw en ze is heel lief voor André, dus dan ben ik een gelukkige moeder." En dat Rachel en Bridget het goed konden vinden, is een understatement. De vakantievlog, die Bridget Maasland vorige week plaatste, straalde enorm veel gezelligheid uit. 

Heerlijke vakantie

En over vakanties gesproken... Op dit moment genieten niet alleen André Hazes en Bridget Maasland van een eerlijke vakantie op Curaçao, maar ook ex-liefje Monique is aanwezig. Zij wordt overladen met positieve reacties op het feit hoe goed ze met de hele situatie omgaat. Maar ze wordt ook gewaarschuwd door een volger: "Hoop dat je er ook een beetje van kan genieten en niet alleen je zelf maar weg cijfert." Lees hier meer reacties.

Lees verder