Aran Bade

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Aran Bade

Aran Bade vertrouwt familie Meiland niet

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Aran Bade vindt dat de familie Meiland hun gasten bedondert door te zeggen dat ze heel 2020 gewoon in Chateau Marillaux zijn. Tegelijkertijd laten ze weten dat ze naar Nederland verhuizen. Ja hoe kan dat nou, Aran? Tenzij ze heel hard werken of zo...

Doe niet zo vervelend!

De RTL Boulevard-verslaggever maakt zich zorgen over de gasten die speciaal geboekt hebben om bij de Meilandjes te blijven slapen. Nu de familie druk is met het plan om naar Nederland te komen zouden ze er niet voor hun bezoekers zijn, denkt Aran: “Ik denk toch dat veel mensen teleurgesteld gaan zijn als de familie daar straks niet is in Frankrijk.”

Verdacht

Aran Bade denk dat de Chateau Marillaux-gasten zich in de steek gelaten zullen voelen: “Het roept vraagtekens op, want zij zeggen nu dat ze het hele jaar 2020 blijven en dat ze in het kasteel zijn. Ik zou het heel knap vinden, want dan moet je je eigenlijk op twee plaatsen gaan begeven.” De familie laat weten om de drie weken steeds een vrije week gepland te hebben, dus genoeg tijd om aan de Nederland-plannen te werken én hun gasten tevreden te houden!

Niks aan de hand

De presentator lijkt zich vooralsnog zorgen te maken om niks. Ondanks dat de familie al een villa zou hebben aangeschaft in Hengelo maken ze netjes bekend op Instagram dat alle gasten die geboekt hebben zich geen zorgen hoeven te maken. “We gaan natuurlijk het hele seizoen nog afmaken en heb jij gereserveerd, dan ben je natuurlijk van harte welkom," vertelt Maxime. 

Paniek! Heel veel mailtjes

Ondanks de geruststelling van Maxime dat iedereen gewoon nog van harte welkom is, ontving de familie hordes emails over annuleringen. Maar mensen annuleren niet echt, laat Maxime weten in een update. Ze hebben alleen de "instantie om... euhh, de intentie om te annuleren omdat ze denken dat wij er niet zijn". Paniek om niks dus.

Wat goéééd! Een derde seizoen

Het derde seizoen van Chateau Meiland gaat, hoe kan het ook anders na dat enorme success, gewoon door. Het programma volgt de familie weer tijdens hun avonturen in het Chateau, maar zal ook deels gaan draaien om hun remigratie naar Nederland. Ondertussen vragen wij ons wel af wat ze nu gaan doen met Nadège.

Erica kondigt enthousiast het nieuwe seizoen aan: "Het kasteel is nog niet verkocht, dus we gaan gewoon lekker door. Wij zijn nog volop aan het verbouwen en je kunt alles volgen bij SBS6, vanaf 23 maart om 20:30 uur."

Lees verder