Fans spotten Bridget Maasland met een mooie ring aan haar vinger

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Fans spotten Bridget Maasland met een mooie ring aan haar vinger

Fans spotten ring: André Hazes en Bridget Maasland verloofd?

|
|

Laatste update:

André Hazes en Bridget Maasland vierden een enorm feestelijke Kerst. Familie, lekker eten, een paar borrels en… is dat een verlovingsring? Sommige fans denken van wel!

Op Instagram plaatst de zanger een foto van Bridget en hemzelf, met het mysterieuze onderschrift ‘She rocks it’. Nu 'rockt' Bridget haar goudkleurige glitterjurk inderdaad als een diva, maar volgens sommige fans gaat de post daar helemaal niet over. Het belangrijkste is volgens hen de ring die Bridget showt. Is dat… een verlovingsring?

Op basis van de foto is moeilijk te zien of het om een verlovingsring gaat. Het kan ook prima zo zijn dat men wat te veel achter een leuke foto zoekt, of misschien wordt er bewust een grapje uitgehaald.

André en Bridget

Deze week liet André Hazes doorschemeren dat hij best met Bridget Maasland zou willen samenwonen, en gebeurt dit volgens hem ergens komend jaar. Het duo woonde al een tijdje praktisch samen, toen ze door alle ophef over hun relatie zo min mogelijk naar buiten wilden.

Hazes werd ook gevraagd of hij met Bridget zou willen trouwen, maar daar reageerde hij wat nuchterder op. Voorlopig hebben de twee het erg leuk samen, en als dat zo blijft leek het hem misschien wel wat. Aan de andere kant meldde de zanger dat 2020 een ‘jaar vol verrassingen’ zou worden, dus we wachten maar even af.

De moeder van Bridget liet een tijdje geleden doorschemeren dat ze weinig fiducie had in een duurzame relatie tussen Bridget en André, maar Rachel Hazes lijkt erg enthousiast. Een paar weken geleden liet ze weten het erg goed moet Bridget te kunnen vinden.

Lees verder