Andre Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Andre Hazes

André Hazes wil samenwonen met Bridget

|
|

Laatste update:

Dit najaar stond in het teken van de opbloeiende relatie tussen André Hazes en Bridget Maasland. En de volkszanger is klaar om de volgende stap te zetten!

Kerstavond

Als het aan André Hazes ligt, gaat hij volgend jaar samenwonen met zijn grote liefde Bridget Maasland. Dat verklaarde hij tegenover RTL Boulevard. Volgens hem is het de volgende logische stap in hun relatie. “Als ik Dreetje heb, dan ga ik gewoon naar mijn eigen plekje, weet je wel. Maar de rest van de dagen wil ik gewoon met haar zijn”, aldus André. Het is dan ook geen wonder dat het spraakmakende showbizzkoppel samen kerstavond heeft doorgebracht.

Trouwplannen

Maar over eventuele trouwplannen is André wat minder uitgesproken: “Ik weet het niet. We hebben het nu gewoon heel fijn met elkaar. En als dat zo blijft, dan… misschien.” Trouwen of niet, Bridget schreef deze week in haar column voor Vrouw dat zij hoopt dat André de man is met wie ze stokoud gaat worden. In dezelfde column verklaart zij haar voorkeur voor jonge mannen. “In mijn hoofd blijf ik ook altijd in de twintig. Net als die kerels”, schrijft Bridget. Maar of dat de basis voor een stabiele relatie… Eerst maar eens de kerstdagen zien te overleven!

Lees verder