André Hazes en Bridget Maasland voor de camera

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes en Bridget Maasland voor de camera

Albert Verlinde in de bres voor Bridget Maasland

|
|

Laatste update:

Gisteravond was Albert Verlinde gast bij Beau. En het duurde niet lang voordat het voormalige RTL Boulevard-duo de heetste roddels onder de loep nam!

Onder vuur

Oude tijden herleefden gisteravond in de talkshow van Beau. Voor de tweede keer dit seizoen namen Albert Verlinde en Beau van Erven Dorens plaats achter hun ooit zo vertrouwde desk van RTL Boulevard. De voormalige collega’s namen direct de laatste roddels door. En uiteraard mocht de spraakmakende relatie tussen André Hazes en Bridget Maasland niet ontbreken. De presentatrice lag de laatste tijd nogal onder vuur, maar het vileine Boulevard-duo was opvallend mild over de vlam van de volkszanger!

Albert Verlinde in de bres voor Bridget Maasland

Lekker hapje

“Ik vind het heel raar dat mensen zo losgaan op Bridget”, zo opende Verlinde het item met de wat ongelukkige samentrekking ‘Brazes’. “Ik denk dat mensen allemaal een beetje jaloers zijn. Hij is het lekkere hapje Hazes en nu heeft zij het opeens”, verklaarde de musicalproducent. Beau voegde daaraan toe: “Laat die mensen gewoon seks met elkaar hebben. Seks is heerlijk.” Daar kon Verlinde zich natuurlijk alleen maar bij aansluiten. Goed nieuws voor de haters: volgens Bridgets moeder is de relatie geen lang leven beschoren

Het complete item is terug te zien via Gids.tv.

Lees verder