André Hazes en Bridget Maasland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes en Bridget Maasland

Moeder Bridget Maasland over André Hazes: ‘geen blijvertje’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het is al bekend dat Bridget Maasland er niet voor terugdeinst om roddelbladen aan te pakken in de rechtszaal. Zo ligt ze momenteel in de clinch met weekblad Privé. Mogelijk gaat ze haar pijlen nu ook richten op Weekend, die haalde namelijk Bridgets moeder erbij.

Het lijkt erop dat mama Elly Maasland kritisch is over Bridgets relatie met André Hazes. "In weekblad Weekend staat namelijk dat toen de pers een paar weken geleden aan Elly vroeg hoe zij tegen de kersverse relatie van haar dochter aankeek, zei: 'Ach, die André is natuurlijk geen blijvertje'", zo schrijft nieuwswebsite Ditjesendatjes

André Hazes en Bridget Maasland

Mogelijk is Elly's mening - als wat in de Weekend staat tenminste waar is - inmiddels wel veranderd. Vorige week vierde ze namelijk haar 70ste verjaardag en André Hazes was gewoon aanwezig bij haar feestelijke diner, zo zagen we op Instagram. En dat zag er gezellig uit!

Bridget Maasland vs. Privé

Gisteren verschenen Bridget en haar gespierde André in de rechtbank om de strijd aan te binden met Evert Santegoeds van Privé. Begin november schreef hij dat Bridget Maasland en André Hazes – die kort daarvoor hun relatie bevestigden – op het huwelijk van Patty Brard (2014) al seks zouden hebben gehad. Klopt helemaal niets van, verweert Bridget. Het bleef slechts bij een 'hevige zoen', zo beschreef ze tijdens het kort geding. De definitieve uitspraak van de rechter volgt op 20 december. 

Lees verder