Bridget Maasland op de Première van het Wereldkerstcircus 2019

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bridget Maasland op de Première van het Wereldkerstcircus 2019

Bridget Maasland onthult waarom ze altijd op jonge mannen valt

|
|

Laatste update:

Er zit twintig jaar verschil tussen Bridget Maasland (45) en André Hazes (25). Voor de RTL-presentatrice is het niet voor het eerst dat ze valt voor de charmes van een jonge gozer. Hoe komt dat toch?

In haar nieuwste column voor Vrouw legt Bridget dat haarfijn uit. "Waarom zijn al mijn vriendjes toch steevast jonger dan ik ben?", vraagt ze zich hardop af. Nou, dat heeft te maken met 'de laatste keer'. "Zij staan nog niet stil bij het feit dat iets zomaar ineens voor het laatst kan zijn. Zij zijn de passie voor het leven nog lang niet verloren."

Jonge vriendjes

"Zij willen de wereld zien, de stad onveilig maken, en vooral zingen en dansen tot het weer licht wordt." En laat dát nu precies bij Bridget passen. "Ik heb precies hetzelfde. In mijn hoofd blijf ik ook altijd in de twintig. Net als die kerels."

Bridget Maasland en André Hazes

Bridget, die nog steeds in de clinch ligt met roddelblad Privé, gaat vol goede moed 2020 in. "Blijf ik voor altijd die alleenstaande moeder of is nou eindelijk eens een keer die leuke vent voorbijgekomen met wie ik stokoud ga worden?", zo schrijft ze in haar column. Met André Hazes heeft ze nu, zo lijkt het, haar droomman te pakken (ze heeft 'm zelfs al voorgesteld aan haar zoontje). "Die vent is er. 2020 wordt mijn jaar."

Lees verder