André Hazes en Bridget Maasland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes en Bridget Maasland

André Hazes krijgt goedkeuring van zoon Bridget Maasland

|
|

Laatste update:

André Hazes valt in de smaak bij zijn nieuwe 'bonuszoon' Mees, het kind van kersverse liefde Bridget Maasland.

Dat is te zien in een filmpje dat Bridget deelt op haar Instagram. Hierin zien we dat André de 11-jarige Mees helpt met een of ander knutselwerkje. "Mam, je bent nu echt definitief ontslagen", zegt het jochie tegen zijn mama, waarna André trots een buiging maakt en zegt: "Ik heb daar verder niks over te zeggen, hè".

André Hazes en Bridget Maasland

Het gaat zo te zien erg lekker tussen Dré en Bridget, aka 'Brazes', zoals het koppel ook wel wordt genoemd. Hopelijk voor André denkt mama Maasland ondertussen ook anders over hem. Eerder zei de moeder van Bridget namelijk dat hij 'geen blijvertje' is...

Monique Westenberg

André's ex Monique Westenberg, met wie hij zoontje Dré kreeg, is overigens niet opeens uit beeld nu het uit is tussen haar en de bekende volkszanger. In tegendeel! Ze blijft haar honderdduizenden insta-volgers (ruim een half miljoen) gewoon op de hoogte houden van haar leven. Deze week waren die volgers extreem onder de indruk van een nieuwe, spetterende foto. 

Rechtszaak Bridget Maasland

Ook de komende week kun je je vast voorbereiden op nóg meer nieuws rond Hazes en Maasland. Bridget ligt namelijk in de clinch met roddelblad Privé. Ze daagde hoofdredacteur Evert Santegoeds voor de rechter om één van zijn artikelen waarin staat dat Bridget en André in 2014 al seks zouden hebben gehad op het huwelijk van Patty Brard. De presentatrice blijft volhouden dat het echt alleen om een 'hevige zoen' ging, maar Santegoeds blijft óók bij zijn standpunt. Op 20 december volgt de definitieve uitspraak van de rechter. Spannend!

Lees verder