Rachel Hazes reageert op het stuklopen van de relatie van André Hazes en Monique Westenberg.

Veronica Superguide logo
Rachel Hazes reageert op het stuklopen van de relatie van André Hazes en Monique Westenberg.

Rachel Hazes reageert op breuk André en Monique

|
|

Laatste update:

De breuk tussen André Hazes en zijn Monique is breed uitgemeten, maar nu heeft Rachel Hazes óók op de situatie gereageerd. Voor haar verandert er weinig, zegt ze tegen RTL Boulevard.

Tegenover RTL Boulevard reageerde Rachel Hazes op de breuk tussen haar zoon André en zijn ex-vriendin Monique Westenberg. André’s moeder zegt geen overtogen woord over Monique, maar het wordt wel duidelijk dat hier geen warme band tussen de twee dames verscheurd is. Over André's nieuwe vriendin Bridget wordt niet gepraat.

Volgens Rachel is er geen enkel contact met Monique: ‘Het was er niet en het is er niet. Dus ik mis niks ook.’ RTL probeert er nog een sappige quote uit te lokken, met de vraag of het verbreken van de relatie misschien een geluk bij een ongeluk is voor haar. Daar gaat Rachel absoluut niet op in. ‘Nee schat, je gaat me niets ontlokken. Het is allemaal de keuze van André; als hij 100 met haar was geworden, dan was hij lekker 100 geworden, maar dat is niet gelukt. Sorry!’

Rachel en André Hazes

Het contact tussen Rachel en André was jarenlang slecht, ondermeer door de relatie van André en Monique. De laatste tijd spreken de twee weer met elkaar, maar het lijkt erop dat de breuk tussen André en Monique hier aan vooraf is gegaan. Bridget mag dit jaar gewoon mee op kerstvisite.

Monique vierde deze week gezellig Sinterklaas met André en André Jr. Vandaag verwelkomde ze ook een nieuw hondje: Odin!

Volgens RTL Boulevard heeft Rachel nog wat meer losgelaten over de relatie met André, De rest van het interview wordt vanaf 18:30 uur uitgezonden in RTL Boulevard op RTL4.

Lees verder