Bridget Maasland en André Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bridget Maasland en André Hazes

Bridget Maasland sluit André Hazes weer in haar armen

|
|

Laatste update:

De mediastorm rond André Hazes' en Bridget Maaslands relatie is inmiddels weer een beetje gaan liggen, dus nemen de twee tortelduifjes alle tijd om elkaar beter te leren kennen. Na een periode zónder elkaar kunnen ze nu eindelijk weer de draad oppakken!

Hoezo dan? Nou, André - de nieuwe Voice Senior-coach van België -  zat de afgelopen dagen in New York voor een vakantie met neef en bff Djarno Hofland. Bridget zette gisterenavond een nieuwe foto van haar grote liefde online. Met twee hartjes bij de post laat ze weten dat 'ie weer in Nederland is! "Geniet van elkaar", reageert zanger Dotan. 

Bridget Maasland en André Hazes

Ondanks de relatieve rust, is de relatie van André en Bridget momenteel nog altijd de meest spraakmakende van Nederland. Eerder liet de presentatrice van RTL Boulevard al wat los over hoe het nu écht zit tussen haar en Dré. "Misschien gaat het niet lukken", meldde ze een aantal dagen geleden op Instagram bij een foto van haar en de zanger. "Maar misschien is ontdekken of het wél gaat lukken het grootste avontuur ooit!"

Rechtszaak

André zit overigens  nog verwikkeld in een juridische strijd die ontstond nadat roddelblad Privé het zoontje van hem en ex Monique pontificaal op de cover zette. Vooral de suggestieve teksten die erbij stonden over het uitgaan van André's relatie met Monique - ''Kleine jongen. Hoe leg je hem dit uit?'' - gingen volgens velen véél te ver. Het advocatenkantoor van Peter R. De Vries gaat André vertegenwoordigen in zijn strijd tegen Privé

Lees verder