• Nieuws

André Hazes en Rachel begraven de strijdbijl!

André Hazes heeft het bijgelegd met zijn moeder Rachel!

Na een veelbewogen periode was het een belangrijk weekend voor André Hazes. De zanger stond drie avonden achter elkaar in Ahoy, met zijn De Avond Van Je Leven-show. Het weekend werd nóg mooier door een verzoening met zijn moeder Rachel!

Het boterde al een tijd niet tussen André en zijn moeder. Periodes van contact werden afgewisseld met ruzies. In Waar Is De Mol? zei André tegen Johnny de Mol dat hij veel respect heeft voor zijn moeder, maar ook dat ze ‘ziek’ is.

Volgens André legde Rachel de schuld helemaal buiten zichzelf, en nam ze ook geen contact meer op. ‘Hoe kun je nou drie jaar geen contact hebben met je zoon?’ Boos is hij niet, omdat hij dacht dat zijn moeder er niets aan kon doen. Tijdens de optredens in Ahoy was Rachel er gelukkig tóch weer bij.

Voor Hazes is de reünie een fijne opsteker. De laatste tijd gingen er veel nare geruchten over zijn relatie met Monique Westenberg, die het gezin niet in de koude kleren gingen zitten.

André Hazes en co.

Hopelijk houdt de relatie tussen moeder en zoon dit keer stand! De relatie met zijn zus Roxeanne is helaas ook niet al te best; de reünie met zijn moeder Rachel biedt in elk geval perspectief.

André Hazes praat vanavond in RTL Boulevard over de vernieuwde relatie met Rachel, om 18:30 uur op RTL4. Onlangs werd bekend dat André binnenkort een eigen show krijgt op SBS6. In Getekend Voor Het Leven helpt hij mensen die spijt kregen van hun tatoeages.