André Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes

André Hazes over Roxeanne: ‘van mij hoeft het niet meer goed te komen’

|
|

Laatste update:

André Hazes was openhartig in de nieuwe aflevering van Waar is De Mol? De zanger kan het goed vinden met Johnny de Mol en sprak over de moeilijke relatie met zijn moeder en zijn zus Roxeanne Hazes. Met die laatste heeft André al jaren geen contact en dat vindt hij helemaal prima. "Van mij hoeft het niet meer goed te komen, ik vind het wel prima zo". 

Over Roxeanne Hazes

Volgens Hazes heeft hij het nooit kunnen vinden met Roxeanne. "Wij passen gewoon niet bij elkaar". Ook is hij nooit vergeten dat zijn moeder jaren geen contact met hem heeft gehad.

"Mijn moeder en ik waren natuurlijk weer even goed. Toen heb ik ook aan haar gevraagd: waarom was dat? Hoe kan je nou drie jaar geen contact hebben met je zoon? En dan was ze er heilig van overtuigd: 'ja, maar dat lag niet aan mij.' Dus zij ziet dat dan niet."

Zieke moeder

Maar André Hazes voegt er daarna aan toe dat hij niet boos kan zijn op z’n moeder. "Ik kan op haar niet boos zijn, mijn moeder is gewoon ergens heel erg ziek of zo. Ik heb heel veel respect voor haar, voor alles wat ze heeft gedaan als moeder, dat is echt petje af. Maar ze is gewoon verdwaald of zo, en ik hoop gewoon dat ze weer terugkomt en gelukkig wordt."

Hoe is André eigenlijk zelf als vader? Hij heeft het erover in dit fragment.

‘Was jij maar doodgegaan’

Zelf was André aan het begin van zijn zangcarrière in ieder geval niet gelukkig. Op zijn veertiende vonden veel oude Hazes-fans dat hij niet kon tippen aan zijn vader en daar waren ze heel open over tegen hem. “Een keer, ik was denk ik veertien jaar, kwam er iemand naar me toe bij een optreden en zei: 'Was jij maar doodgegaan in plaats van je vader' (...) Daar lig je wakker van."

Je kan Waar is De Mol? online terugkijken via SBS 6. André Hazes gaat binnenkort ook de nieuwe tattooshow op de zender presenteren, Getekend voor Het Leven.

Lees verder