André Hazes houdt van tattoos, maar helpt deelnemers van Getekend Voor Het Leven er graag van af.

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes houdt van tattoos, maar helpt deelnemers van Getekend Voor Het Leven er graag van af.

André Hazes presenteert nieuwe tatoeageshow op SBS6

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Is je tattoo definitief, maar bleek je relatie dat allerminst? Leek een tatoeage in je gezicht je ooit een goed idee, maar blijken alle werkgevers in Nederland het daarmee oneens? André Hazes schiet te hulp, in de nieuwe show Getekend Voor Het Leven.

Tatoeages blijven in principe voor altijd zichtbaar, maar niet iedereen die er eentje laat zetten beseft dat even goed. Als een relatie al lang uit is, prijkt de tattoo nog steeds op je body, en de hele tijd mensen daten die hetzelfde heten als je ex is ook niet te doen...

André Hazes wil mensen die iets té enthousiast zijn geweest met hun inktkunstwerken helpen om de tatoeages te verwijderen. Op Instagram plaatste de zanger/presentator een oproep voor de nieuwe SBS6-show Getekend Voor Het Leven. Hazes helpt kandidaten om hun ongewenste tattoos te verwijderen, maar praat ook over hoe de tatoeage hun leven beïnvloedt en waarom deze ooit belangrijk voor de deelnemers was.

Getekend Voor Het Leven

Hazes helpt je bij het intensieve, pijnlijke traject waarin je van je gehate tattoo afkomt. Heb je à la Ben Affleck per ongeluk een een mega-draakvogel op je rug staan, of een mislukte cactus als Ryan Gosling? Staat er een dikke spelfout in je voorhoofdtattoo, zoals 'First Blood Part II is de beste Rambo-film', in plaats van First Blood?

Valt je nektatoeage met twee scharende vrouwen toch niet helemaal lekker bij je collega’s van de gemeente Aalten? André helpt je om er weer keurig uit te zien!

Wanneer Getekend Voor Het Leven precies verschijnt op SBS6 is nog niet bekend. Via deze link kun je jezelf opgeven bij SBS. Voor André zelf is het ook fijn dat hij weer eens op een andere manier in het nieuws komt; de zanger wordt zo langzamerhand horendol van de slepende geruchten over zijn relatie met Monique Westenberg.

Lees verder