Just Tattoo of Us presentatrice MTV Charlotte Crosby

Veronica Superguide logo
Just Tattoo of Us presentatrice MTV Charlotte Crosby

De 7 ergste tatoeages uit Just Tattoo Of Us

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Een van onze guilty pleasures is Just Tattoo of Us! Het was ons daarom een waar genoegen om de zeven ergste tatoeages die ooit gezet zijn in het MTV-programma voor je op een rijtje te zetten. Wees echter gewaarschuwd: dit toplijstje over Just Tattoo of Us is behoorlijk NSFW! Je vindt hieronder namelijk een aantal zeer expliciete tattoo's.

1. De letterlijke slettenstempel

Slettenstempel, meestal bedoelen we daar een tribal mee die bij vrouwen op de onderrug gezet wordt. Lauren nam de betekenis echter heel letterlijk, toen ze een stempel met het woord 'slut' op het lichaam van haar nichtje Sophie liet vereeuwigen. Van je familie moet je het hebben, zullen we maar zeggen... Maar goed, het is dan ook niet heel chique om met vier van de vrienden van je vriendje te slapen!

Just Tattoo of Us tatoeage

2. Donald Trump: de legende

Tja, wij zouden er niet bepaald happy van worden, maar Cory kon wel waarderen dat zijn vriend hem met een tatoeage van Donald Trump op zijn kont opzadelde! Hij noemde de Amerikaanse president zelfs een legende. Zeg, wij kijken Just Tattoo of Us voor de eeuwig verpeste relaties, niet voor zo'n happy end...

Just Tattoo of Us tatoeage

3. De bloederige tampon

Ook deze tatoeage kent een heel bijzonder verhaal... Wees echter gewaarschuwd: dit verhaal is behoorlijk onsmakelijk! Alicia vertelde in Just Tattoo of Us hoe ze haar vrienden Louisa ooit had moeten helpen met het verwijderen van een tampon, toen deze laatste met een jongen het bed in wilde duiken. Daar heb je goede vrienden voor, of zo?

Just Tattoo of Us tatoeage

4. Ronde twee!

Vriendinnen Alicia en Louisa kwamen – na de bloederige tampon die we hierboven beschreven – terug voor een tweede ronde in Just Tattoo of Us. Een dappere beslissing, die ook ditmaal niet helemaal goed uitpakte... In deze aflevering besloot Alicia namelijk dat Louisa haar lichaam niet compleet was zonder een afbeelding van twee vrouwen in een wel heel expliciete pose.

Just Tattoo of Us tatoeage

5. Versier je navel

De meeste mensen kiezen voor een navelpiercing als ze hun navel willen versieren. Dat was echter veeeeeeel te mainstream voor PJ. Deze kandidaat besloot namelijk voor een van de ergste tattoo's die we ooit voorbij zagen komen in het MTV-programma! Mocht je zin hebben in een nachtmerrie, neem dan onderstaand plaatje maar eens goed in je op.

Just Tattoo of Us tatoeage

6. Een bh werkt beter

Oké, we nemen even een rustmomentje om bij te komen van bovenstaande kontgat-navel-hel! Om deze tattoo in Just Tattoo of Us konden we namelijk stiekem best wel lachen! Dom vond dat zijn vriendin wel wat ondersteuning kon gebruiken. Zodoende liet hij een Romeins standbeeld onder haar borst zetten. Dat is best geinig, toch?

Just Tattoo of Us tatoeage

7. Is dat een waarschuwing?

Sommige mensen leren het nooit! Dat geldt ook voor beste vrienden Harrison en PJ, die we ook al voorbij zagen komen bij tatoeage nummer 5. Ditmaal verliet Harrison het MTV-programma met een heel lijstje soa's op zijn lichaam. Wellicht dat zijn toekomstige scharrels dolblij zijn met deze waarschuwing...

Just Tattoo of Us tatoeage

Nu denk je misschien dat het alleen Britten zijn die zich onder laten kalken met deze lelijke tatoeages. Niets is echter minder waar... Wij kennen namelijk 6 acteurs die ook met heel bijzondere tattoos rondlopen! Daarbij vragen we even speciale aandacht voor Tom Hardy, die een weddenschap van Leonardo DiCaprio verloor en als tegenprestatie onder de naald moest! Nee, doe ons dan maar die tatoeage, die de Avengers-sterren lieten zetten. <3

Lees verder