Avengers-sterren laten dezelfde tattoo zetten

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Avengers-sterren laten dezelfde tattoo zetten

Avengers-sterren laten dezelfde tattoo zetten

|
|

Laatste update:

Avengers: Infinity War heeft zoals bekend onlangs het meest succesvolle openingsweekend ooit gescoord. Vijf van de zes oorspronkelijke castleden van de eerste Avengers-film besloten dit op gepaste manier te vieren door allemaal dezelfde tattoo van het Avengers-logo te laten zetten. En om hun tattoo artist te bedanken gingen de Marvel-sterren ook op zijn arm een onuitwisbare krabbel zetten.

Avengers-sterren laten dezelfde tattoo zetten

“Now we are one”

Robert Downey Jr (Iron Man), Chris Hemsworth (Thor), Chris Evans (Captain America), Jeremy Renner (Hawkeye) en Scarlett Johansson (Black Widow) hebben nu allemaal hetzelfde Avengers-logo op hun lijf. Downey Jr. vertelde aan Entertainment Weekly hoe het gelopen was: “Het idee was afkomstig van Scarlett, en zij en Chris Evans gingen in New York als eerste onder de naald. Vervolgens vloog onze tattoo-artist Josh Lord naar L.A. om mij en Jeremy onder handen te nemen, en toen hebben we Hemsworth onder druk gezet om er ook één te nemen”.

Rechte lijn wordt bliksemschicht

Maar hier bleef het niet bij: als bedankje mochten de vijf supersterren elk met het inktpistool hun tattoo-artist te grazen nemen. “We tekenden elk een rechte lijn op zijn arm met zijn eigen inktpistool en het werd een complete puinhoop. De lijn die Scarlett tekende zag er meer uit als een bliksemschicht. Het was een zooitje”. Op RDJ’s twitter en instagram deden de acteurs een shoutout naar Chris Evans die er niet bij kon zijn. “Hey Chris we miss you buddy” roept Downey Jr. “Nee hoor, we hebben genoeg Chris hier”, reageert Chris Hemsworth.

“Nou alleen die Hulk nog zat krijgen”

Chris Evans zelf heeft op twitter een fragment geplaatst waarop je kan zien hoe hij tattoo-artist Joshua Lord onder handen neemt. Die vindt het allemaal best want “dit is de enige Avengers-tattoo door de Avengers zelf”. Grote afwezige in dit feestje is natuurlijk Mark Ruffalo, maar daar moet snel verandering in komen volgens Evans: “Nu moeten we alleen die Ruffalo nog helemaal apezat zien te krijgen”.

Lees verder