André Hazes en Bridget Maasland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes en Bridget Maasland

André Hazes verrast Bridget Maasland: kerst bij Rachel!

|
|

Laatste update:

Sinds enige tijd gaat André Hazes weer helemaal lekker met moeder Rachel na een periode zonder contact. Het gaat nu zelfs zó goed, dat Dré samen met zijn nieuwe liefde Bridget Maasland bij haar op bezoek gaat met de de kerstdagen. 

Al lijkt hij Bridget een beetje te verrassen met dat nieuws, zo is te zien aan haar reactie. Het gebeurde namelijk recent in RTL Boulevard. "Eerste kerstdag ben ik met mijn kind, tweede kerstdag met familie. Dan zal Bridget erbij zijn, ja", vertelde André in het interview. 

Verrassing! 

"Fijn dat ik ook weet waar ik kerst vier”, grapt Bridget vervolgens aan de desk. De mediastorm rond André en Bridget is overigens weer een beetje gaan liggen nadat ze recent een bom dropten op het Hilversumse medialandschap. Hun relatie houdt de gemoederen al een tijdje bezig en zal waarschijnlijk ook volgend jaar alle media domineren. Momenteel zijn ze elkaar nog aan het ontdekken. "Misschien gaat het niet lukken", meldde Bridget een aantal dagen geleden op Instagram bij een foto van haar en de zanger. "Maar misschien is ontdekken of het wél gaat lukken het grootste avontuur ooit!"

Kerst bij Hazes

“Ik vind kerst liefde, die dagen spendeer je met de mensen van wie je houdt”, aldus Hazes, dé nieuwe coach van The Voice Senior in België. En dat die kerstsfeer er bij de jonge Hazes wel dik in zit, bewees hij afgelopen weekend al met nieuwe muziek. Hij lanceerde namelijk zijn nieuwe kerstplaat ‘Een Gouden Kerst’. 

Lees verder