• Nieuws

André Hazes en Monique Westenberg uit elkaar

André Hazes en Monique Westenberg zijn uit elkaar

André Hazes en Monique Westenberg hebben hun relatie verbroken. Het rommelde al een tijd tussen de twee en het management van de zanger heeft bevestigd dat André en Monique uit elkaar zijn.

RTL Boulevard meldt dat de twee flink aan de relatie hebben gewerkt, maar dat het uiteindelijk toch niet meer goed kwam. De breuk zou al enige maanden geleden hebben plaatsgevonden. André Hazes noemt het een moeilijk besluit, maar wel het enige juiste. Het belangrijkste in het leven van André en Monique is op dit moment het geluk van hun zoontje André Jr.

De geruchten over een breuk tussen de twee gingen al een paar maanden rond. Monique verdween plotseling van Instagram, en het stel deed een tijd lang erg vaag over de status van hun relatie.

André en Monique

Aanvankelijk werd stekelig gereageerd op de geruchten, maar later veranderde veranderde dit in ‘geen commentaar’. Nu blijkt dat het stel al langer in zwaar weer verkeerde en dus al besloten hadden om zonder elkaar verder te gaan. Gerard Joling voelde het blijkbaar ook al een tijdje aankomen.

Het is niet de eerste keer dat de twee hun relatie verbreken. Het stel stopte er in 2018 een keer mee in de realityshow Ik Haal Alles Uit Het Leven. Ze kwam weer bij elkaar, en de laatste tijd leek het allemaal weer goed te gaan, tot de geruchten van afgelopen zomer.