Andre Hazes en Monique Westenberg

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Andre Hazes en Monique Westenberg

Gerard Joling: ‘relatie Andre Hazes en Monique mislukt’

|
|

Laatste update:

Het is al tijden onrustig rond SBS6-ster André Hazes en zijn lief, Monique Westenberg. Hun relatie - en hoe die er nu voorstaat - houdt half Nederland bezig. Niemand minder dan Gerard Joling gooit nu openlijk olie op het vuur. 

'Geer' vertelt in de nieuwe Story zéér openhartig over André Hazes en zijn Monique. Volgens de zanger waarschuwde hij André zelfs: dit gaat niet lang goed. "Een half jaar terug heb ik lange tijd met hem gesproken en gezegd: jullie relatie duurt geen twee jaar meer."

Gerard Joling over André Hazes

Gerard, die afgelopen tijd schitterde in The Masked Singer (al vonden we Loretta Schrijver nóg leuker), nam dus geen blad voor de mond. "André reageerde direct met: hoezo dan?", vervolgt Gerard. "Ik legde hem toen uit dat het niets met ‘houden van’ te maken heeft. Maar het leeftijdsverschil tussen hen is te groot. Het kan gewoon niet.” Voor de duidelijkheid: Monique is 41, André 25. 

Waar begint ze aan?

Geer gaat zelfs nog een stapje verder en vraagt zich af waar Monique aan begonnen is. "Alles staat open voor hem, elke vrouw ligt aan zijn voeten. Dan vraag ik me af waar zo’n vrouwtje aan begonnen is." Komt het ooit nog goed tussen André en Monique? "Ik hoop het wel, maar het voelt voor mij niet zo. Het is gewoon gedoemd te mislukken." 

Lees verder