André Hazes met Monique Westenberg

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes met Monique Westenberg

André Hazes geconfronteerd met vragen over relatiecrisis Monique

|
|

Laatste update:

De afgelopen tijd zorgde één showbizzkoppel werkelijk voor álle headlines in de Nederlandse media en dan hebben we het natuurlijk over SBS6-ster André Hazes en zijn Monique Westenberg. Nu reageert het koppel uitgebreid op die spreekwoordelijke storm. 

André, die recent weer het contact met moeder Rachel oppakte, sprak met het Belgische blad Primo. De interviewer valt eigenlijk meteen met de deur in huis over de relatiecrisis met Monique Westenberg. Want: maakt hij nu - door wéér zoveel hooi op zijn vork te nemen - weer dezelfde fout als vorig jaar, toen het ook al fout ging met Monique? "Ik had beloofd aan Monique dat ik een stap terug zou doen. Maar eigenlijk heb ik het nog veel drukker dan voorheen", vertelt André vanaf zijn vakantieadres op Bonaire. 

Relatie André Hazes en Monique Westenberg

Geruchten over André en zijn vermeende zoen met Nikkie Plessen (plus andere zogenaamde 'affaires') gingen hem niet in de koude kleren zitten. Sterker nog: de zanger was woest op de media. "Monique kent mij en weet hoe ik in elkaar zit", zo verklaart hij nu. "Ik ben heel handtastelijk, maar ze weet dat ik nooit zal vreemdgaan in mijn leven." Volgens de zanger gaan de geruchten allemaal véél te ver. "Mijn zoon gaat dat later ook allemaal lezen."

Hoe is het nu?

Maar... hoe gaat het nu tussen André en Monique? Beter, de vakantie deed hen goed, zo beschrijven ze in het interview. Toch wonen ze momenteel nog steeds niet samen. Wél gaat het de goede kant op. "Monique is de liefde van mijn leven", besluit André. "En natuurlijk hoop ik dat ik mezelf weer zal terugvinden."

Lees verder