Andre Hazes en Monique Westenbergop de rode loper van de 100% NL Awards

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Andre Hazes en Monique Westenbergop de rode loper van de 100% NL Awards

Monique Westenberg laat voor het eerst van zich horen na relatie-geruchten

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De lange radio-stilte van Monique Westenberg is eindelijk over. Haar insta-sabbatical zit erop en daar zijn haar half miljoen volgers maar wat blij mee!

André Hazes' vriendin hield zich lange tijd stil na geruchten over hun relatie - die zou namelijk al lang over zijn. Sinds die eerste berichten liet ze haar normaal zo actieve insta-pagina even liggen. Wel kwam ze in de tussentijd in actie om André's bff Djarno te ontvolgen

Monique is terug!

Haar volgers, die sinds 5 augustus angstig zaten te wachten op een nieuwe post, kunnen weer opgelucht ademhalen: Monique is terug! Ze plaatste gisterenavond deze schattige strandfoto van haar en de kleine Dré. 

Reacties van fans

Deze foto gaat al richting de 100k likes en roept veel opgeluchte reacties op. Honderden fans gaven aan zich zorgen te maken om Monique, maar nu zijn ze weer helemaal in de wolken. Ook BN'ers zoals Bobbi Eden, Quinty Trustfull en Xander de Buisonjé zijn maar wat blij: ze geven Monique een hartje!

André en Monique 

Eind goed, al goed? Nou, nee. We weten nog steeds niet hoe het nu echt zit tussen André en Monique en de laatste geruchten rond André helpen niet bepaald mee...

Lees verder