André Hazes en Monique Westenberg

Veronica Superguide logo
André Hazes en Monique Westenberg

Bevestigen deze Instagram-berichten dat het uit is tussen André en Monique?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De geruchten dat het rommelt tussen André Hazes en Monique Westenberg gaan al langer. En de Instagram-berichten van het koppel zelf stellen de fans niet bepaald gerust!

Break

Momenteel genieten André Hazes en Monique Westenberg van een welverdiende vakantie in Spanje. Maar het valt niet uit te sluiten dat het stel ook even een break in hun relatie heeft ingelast. André en Monique zijn namelijk ook in het zonnige zuiden lekker actief op Instagram. Maar nergens is het koppel samen op de foto’s te zien. Volgens De Telegraaf vragen veel volgers zich in de reacties dan ook hardop af of het stel nog samen is. En deze post van Monique gooit natuurlijk alleen maar olie op het vuur…

Sherlock

Mochten André en Monique de vakantie inderdaad gescheiden van elkaar vieren, dan hoef je geen Sherlock te heten om de reden van de ruzie te raden. Vorige week schreven we namelijk nog dat Dré zoenend was betrapt met Nikkie Plessen! Het management van Hazes ontkende dit overigens in alle toonaarden. “Ze zijn alleen hele goede vrienden. Ze hebben absoluut niet gezoend”, zo luidde de verklaring. Toch zullen de geruchten aanhouden tot André en Monique weer gezellig het verliefde koppel uithangen op Insta!

Lees verder