André Hazes, Monique, in de slaapkamer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes, Monique, in de slaapkamer

Gerucht: 'André Hazes en Nikkie Plessen zoenend gespot'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Volgens roddelblad Story hebben André Hazes en RTL Boulevard-deskundige Nikkie Plessen afgelopen weekend gezoend. 

Met die scoop pakt het magazine uit in de nieuwste editie. Een ooggetuige, '"aan wie Story de hoogst mogelijke mate van betrouwbaarheid toekent en van wie alle gegevens bekend zijn", vertelde het blad dat hij André en mode-onderneemster Nikkie in de nacht van vrijdag op zaterdag zag zoenen in de Amsterdamse club Palladium.

André Hazes en Nikkie Plessen

De ooggetuige vertelt 't als volgt: "Ze waren die avond met een groep vrienden in deze club aanwezig. Ze vielen op door hun jolige gedrag. Op enig moment zag ik dat André en Nikkie elkaar zoenden, op een manier die onder goede vrienden te ver zou zijn gegaan..."Een kiekje van de inmiddels beruchte stapavond:

Reacties van André en Nikkie

”Er is niets van waar,” zegt Hazes' manager Sjoerd Bodewes tegen Shownieuws. ”Ze zijn alleen hele goede vrienden. Ze hebben absoluut niet gezoend.” In Story ontkent ook Nikkie dit hele verhaal. "We hebben niet gezoend. André is een van mijn allerbeste vriendjes", zo verklaart ze. Ze vindt geruchten als deze naar. Die zorgen er alleen maar voor dat ze niet meer normaal kan uitgaan. "Ik vind het bloedirritant dat mensen dan gelijk zoiets zeggen. Als twee mensen het goed met elkaar vinden, mag dat toch?"

De relaties

Story noemt André's relatie met Monique Westenberg, moeder van hun kindje André Hazes Jr., 'toch al broos'. Is er opnieuw trouble in paradise? André en Monique lasten in het verleden al eens een pauze in en dat kwam uitgebreid voorbij in hun reallifesoap op SBS6. Net als André zit ook Nikkie momenteel gewoon in een vaste relatie: zij is al meer dan zestien jaar samen met Ruben Bontekoe en heeft twee kinderen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Lees verder