Rachel Hazes en Bridget Maasland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rachel Hazes en Bridget Maasland

Bridget Maasland en André Hazes genieten van Rome met Rachel

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Begin dit jaar zagen we hoe de smoorverliefde Bridget Maasland en André Hazes hun liefde bezegelden in Rome. Het showbizzkoppel was niet alleen: ook 'la mama' Rachel voegde zich bij het reisgezelschap!

Bridget zette deze week weer een nieuw reisvlog online. In 'Met de familie Hazes door Rome' zien we hoe ze hun geweldig mooie hotelkamer checken en typsiche hotspots als de Trevifontein bezoeken.

Grapjas

Wat meteen duidelijk wordt als je de beelden checkt: het was een gezellig boel met de fam! Bridget voelt zich helemaal thuis in de Hazes-clan - ook al is de relatie met André nog pril. Ook merkt ze dat mama Hazes best veel lijkt op André. "Ik zie wel van wie je het hebt Dré", zegt ze wanneer Rachel haar zoon voor de gek houdt op het vliegveld.

Zwanger?

Recent kwam 'Brazes' weer eens massaal in het nieuws toen weekblad Story Bridget had gezien bij een zwangerschapskliniek. Is Bridget soms zwanger van André? De nieuwe Hotter Than My Daughter-presentatrice heeft nog altijd niet gereageerd op de geruchten. Ze houdt ons - volledig terecht - van de domme! 

Lees verder