Bridget Maasland in De Zwakste Schakel op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bridget Maasland in De Zwakste Schakel op RTL 4

Story: ‘Bridget Maasland gezien bij verloskundigenpraktijk’

|
|

Laatste update:

Weekblad Story opent effe keihard deze week: Bridget Maasland zou gespot zijn bij een zwangerschapskliniek in Amsterdam.

De nieuwe Hotter Than My Daughter-presentatrice is gezien bij Femme, een verloskundigenpraktijk in Amsterdam-Zuid. Zelfs bij een privé-bezoek (om wat voor reden dan ook) is Bridget blijkbaar niet veilig voor de spotters van Story. Uiteraard staat Hilversum nu heel even volledig op zijn kop: is Bridget zwanger van André Hazes?! Of wil ze kijken voor een onderzoek? "De presentatrice is 45 jaar oud, en wie weet wil ze zich zo goed mogelijk voorbereiden op een mogelijk zwangerschap", schrijft de website DenD

Bridget en André

Bridget moet natuurlijk helemaal zelf weten wat ze wel of niet doet. Ze post zelf regelmatig liefdeskiekjes met André Hazes en dat is haar goed recht. Is de aandacht van de showbizzmedia in dit geval ook zo overdreven, of toch niet? Of wil Bridget na haar zoontje Mees eigenlijk nog wel een kind?

Kinderwens

In een eerder interview met Story (2018) gaf Bridget aan dat ze haar kinderwens heeft opgegeven. En in een ander gesprek met het blad gaf ze al eens aan dat ze ooit voor adoptie wilde gaan. Dit ging uiteindelijk toch niet door. "Ik ben afgehaakt om misschien wel een domme reden. Ik bedacht dat het voor Mees zo zielig zou zijn als zijn broertje of zusje bij mij zou blijven in de weken dat hij bij zijn vader woonde. Dat ik ze uit elkaar zou halen." Bridget zelf heeft nog niet gereageerd op het nieuws, maar... ze zit momenteel ziek thuis. Ze heeft dus hele andere dingen aan haar hoofd.

Lees verder