Monique Westenberg overladen met steun op ‘vakantie’ met André en Bridget

Door Robin Heerkens
Monique Westenberg, de ex van André Hazes

Instagram-queen Monique Westenberg kan rekenen op massale steunbetuigingen van haar volgers. Die zijn onder de indruk van de manier waarop Monique omgaat met haar ex André en hun gelijknamige zoontje op Curaçao, waar nu ook Bridget Maasland is gearriveerd.

Die drie vieren momenteel tegelijkertijd vakantie op het eiland. André had daar namelijk een stel concerten op de planning staan en zijn nieuwe liefje Bridget is - getuige haar insta-posts - gisteren gearriveerd, terwijl Monique er al een tijdje was met zoontje Dré.

Een en al liefde!

De Instagram-pagina's van Bridget en André laten niet zomaar elke reactie toe - waarschijnlijk vanwege de vele haatberichtjes. Monique laat haar comments over het algemeen wél aanstaan. Hierdoor zien we dat héél veel volgers het hartstikke liefdevol vinden hoe ze omgaat met deze nieuwe 'gezinssituatie' en dat ze het blijkbaar nog steeds goed kan vinden met haar ex. Dat dit géén vanzelfsprekendheid is, zullen veel ex-geliefden maar al te goed beseffen.

Reacties

Voor een groot deel van Monique's fans (en ze heeft er maar liefst 581.000 op insta) is Bridget nog altijd een grote boze heks, zo klinkt het in de reacties. Maar gelukkig zijn anderen wél positief. "Zoveel respect voor jou, hoop dat je er ook een beetje van kan genieten en niet alleen je zelf maar weg cijfert", vindt ene Hennie. "Powermother ben je!", zegt fan Jaqueline. "Dik respect voor jou hoe jij ermee omgaat kan ik alleen maar zeggen." Ook Petra prijst Monique de hemel in. "Laat je niet gek maak daar. Blijf jezelf en geniet daar lekker met kleine André."

Bridget en André

Ondanks storm Ciara kon Bridget gisteren gewoon volgens schema richting Curaçao vliegen. Op een nieuwe foto van André is te zien dat ze zich inmiddels bij hem en zijn band heeft gevoegd!