‘Monique Westenberg op vakantie met André en Bridget’

Door Robin Heerkens
Monique Westenberg, de ex van André Hazes

Ex-liefjes André Hazes en Monique Westenberg zijn deze week allebei op Curaçao te vinden! Naar verluidt voegt Bridget Maasland zich óók bij het reisgezelschap.

Dit meldt Shownieuws op basis van "een goedingelichte bron". "Ook Bridget zou haar koffers aan het inpakken zijn om naar Curaçao te vliegen. Dit zou betekenen dat ze met zijn allen op het eiland zitten! Wellicht is er dus een eerste uitje op komst in de nieuwe samenstelling."

André, Bridget en Monique

En die 'samenstelling' bestaat ook meteen uit de drie van de meest besproken mediapersoonlijkheden van dit moment. En voordat de roddelmedia weer helemaal losgaan: het lijkt 'gewoon' een soort van 'gezinsvakantie', niet meer en niet minder. Zo nam Monique aan haar Insta-post te zien zoontje Dré mee. En André? Die neemt gewoon zijn hele band mee!

Vakantie!

De drie nemen het er lekker van als we Shownieuws mogen geloven. Het is namelijk niet voor het eerst dit jaar dat ze Nederland inruilen voor een andere, véél warmere bestemming. En gelijk hebben ze! Zo reisden Bridget en André laatst nog samen met Rachel Hazes naar Rome en nam Monique haar kleine André mee naar Ibiza. Al zeiden sommigen dat het een soort van ontsnapping was...