Monique Westenberg, de ex van André Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Monique Westenberg, de ex van André Hazes

‘Monique Westenberg vlucht naar het buitenland’

|
|

Laatste update:

Monique Westenberg geniet momenteel van een lekkere vakantie met zoontje Dré. De ex van André Hazes - een echt instagram-fenomeen - houdt haar honderdduizenden volgers dagelijks op de hoogte van haar avonturen, maar volgens weekblad Story is het allemaal niet zo vrolijk: Monique is 'gevlucht'.

Uhmm... oké dan! Het weekblad beschrijft op zijn website - een tikkeltje overdreven - dat Monique is 'weggevlucht', "vermoedelijk naar het Spaanse Ibiza". "De extreme aandacht voor de romance van André met presentatrice Bridget Maasland – die de genadeklap betekende voor zijn al jaren kwakkelende relatie met Monique – moet de Rotterdamse mogelijk te veel geworden zijn; het zal bijzonder zwaar voor haar zijn om in de landelijke media doorlopend met de verliefdheid van André geconfronteerd te worden", zo redeneert het blad.

'Vlucht'

Story had blijkbaar ook bronnen rondlopen op Schiphol, want daar werd Monique gespot "in het gezelschap van een goed uitziende man met jonge kinderen." Hebben we na Tino Martin wéér een potentiële nieuwe liefde voor Monique te pakken? Nee, net als bij Tino blijft het bij een gerucht. Ook deze Schiphol-man blijkt loos alarm. "Toen een andere blondine zich bij hen voegde, leek het er echter veel op dat dit de partner van de mysterieuze man betrof."

Monique op vakantie

De meer dan vijfhonderdduizend volgers van Monique krijgen regelmatig updates. Hierop zien we dat ze volop geniet, samen met de kleine André en een stel goede vrienden. Het kan aan ons liggen, maar dit ziet er niet uit als een 'vluchtpoging'. 

Lees verder