Monique Westenberg, de ex van André Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Monique Westenberg, de ex van André Hazes

Monique Westenberg neemt break met André

|
|

Laatste update:

Instagram-bekendheid Monique Westenberg, de ex van André Hazes, neemt een welverdiende break. Ze gaat er samen met zoontje André - aka 'Dré' - even lekker tussenuit!

Ze verblijdt haar honderdduizenden volgers met een stel zoete vakantiefoto's. Monique, die het de laatste tijd toch al niet zo makkelijk had, laat lekker de boel de boel en gelijk heeft ze! Maar... waar is ze eigenlijk?

Op vakantie!

Is het een vakantie? Of gewoon even een tussendoor-tripje? Dat vertelt ze niet. Ook weten we niet wáár Monique precies uithangt, al is het volgens één volger wel duidelijk: Kijkduin! Shownieuws gooit het over een andere boeg en speculeert dat Monique in Spanje verblijft. Hmmm... 

Monique en Tino Martin?

Laatst lag Monique weer eens onder het vergrootglas van de roddelrubrieken. Zo ging het gerucht dat ze het gezellig zou hebben met volkszanger Tino Martin. Niets van waar, zo bleek later. "Het wordt steeds gekker. Ik geloof dat ik ook wat met Tino schijn te hebben terwijl die gewoon weer fijn met lieve Kim (zijn ex, red.) samen is. Snap jij het nog?", zo reageerde ze zélf op Instagram.

Lees verder