Bridget Maasland en André Hazes

Veronica Superguide logo
Bridget Maasland en André Hazes

Evert Santegoeds: ‘André vergat Bridget op vliegveld’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Bridget Maasland is momenteel - begrijpelijk - erg aangeslagen na de breuk met André Hazes. Ze kan de nieuwe Privé daarom gerust even links laten liggen. Hoofdredacteur Evert Santegoeds strooit namelijk extra zout in de wonden...

Hij beschrijft in de nieuwe editie van zijn blad in geur en kleur hoe André zijn toen-nog-liefje Bridget liet staan op het vliegveld van Curaçao, vorige week. En alsof dat nog niet erg genoeg is, doopt 'ie de veelbesproken 'vakantie' van André en zijn exen Monique Westenberg en Bridget om tot - houd je vast - 'Temptation Island'.

Bridget op het vliegveld

"Meteen nadat haar werk dat toeliet, pakte zij het vliegtuig naar Curaçao en reisde de RTL-presentatrice in haar eentje, verwachtingsvol, naar haar jonge vriend", schrijft Santegoeds nog hoopvol. Maar dan slaat de sfeer al snel om. André zou na zijn optreden op het eiland nog wat drankjes hebben gedaan. En toen Bridget aankwam, stond daar... niemand? "Verwachtingsvol kwam zij daar door de automatische schuifdeuren de aankomsthal, zoekend uit welke hoek André haar zal verrassen met bloemen of een fles Champagne. Maar dat gebeurde, nogal, níet."

'Gezicht op onweer'

En terwijl andere passagiers haar één voor één passeerden, bleef Bridget alleen achter. Wachtend op haar André. "Met haar gezicht op onweer pleegde zij enkele telefoontjes, maar wat zij in die gesprekken te horen kreeg moet haar ook niet hebben aangesproken", denkt Santegoeds. Bridget is het wachten zat en bestelt een colaatje aan de bar. "Vervolgens wachtte zij nog ruim een kwartier totdat het na 32 minuten wachten eindelijk André’s manager Sjoerd Bodewes is die ’sorry’ zeggend Bridget ophaalt en naar, dan nog, haar André brengt."

Eind goed, al goed?

Vervolgens konden de twee dus alsnog beginnen aan hun liefdestripje, dat volgens de Privé nog gewoon amicaal verliep. Op Valentijnsdag zou André zijn spullen hebben gepakt bij Bridget thuis in Amsterdam, dus ergens is er iets fout gegaan. Zelf zeggen ze dat constante druk van de media hun relatie de das omdeed, maar boze tongen beweren dat er meer speelde tussen André en zijn ex Monique.

Lees verder