Bridget Maasland en Monique Westenberg hebben níet gevochten

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bridget Maasland en Monique Westenberg hebben níet gevochten

André, Monique en Bridget reageren op ‘vechtpartij’

|
|

Laatste update:

Hebben Monique Westenberg en Bridget Maasland rake klappen uitgedeeld op Curaçao? Volgens de dames is dat verhaal uit de dikke duim gezogen!

Vorige week barstte de bom: Bridget Maasland en André Hazes gingen uit elkaar, vlak nadat de zanger een ‘mediastop’ had aangekondigd. De directe aanleiding zou een vrijage tussen André en zijn ex Monique geweest zijn, ofwel het feit dat Bridget niet werd opgehaald van het vliegveld.

Ook waren er geruchten dat Monique en Bridget op het eiland met elkaar gevochten zouden hebben. Hierover bleef het angstvallig stil, maar nu hebben André’s management, Monique én Bridget dit stevig ontkend, zo meldt Shownieuws.

André, Bridget, Monique

Volgens Hazes’ management hebben Monique en Bridget elkaar helemaal niet gezien op Curaçao, dus klopt er helemaal niets van verhalen over een lijf-aan-lijfgevecht. Het management van Bridget bevestigt dit, en noemt het gerucht ‘klinkklare onzin’. Vandaag werd overigens bekend dat Bridget even een break neemt van RTL Boulevard en dat De Zwakste Schakel vervangen wordt door Meisje Van Plezier.

Monique Westenberg laat tegenover De Telegraaf weten dat ze op Curaçao alleen een Whatsapp-bericht van Bridget kreeg, maar dat de dames elkaar niet ontmoet hebben. In Shownieuws blijft Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker bij zijn verhaal, dat hij baseert op ‘betrouwbare bronnen’.

Lees verder