Andre Hazes en Monique Westenberg

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Andre Hazes en Monique Westenberg

‘Glennis Grace snapt Monique Westenberg niet’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Zangeres Glennis Grace liet zich eerder deze week uit over de hernieuwde relatie tussen André Hazes en Monique Westenberg. En ze windt er géén doekjes om! "Ik zou André zelf niet meer teruggenomen hebben, nee."

Dat schrijft de website D&D op basis van een interview in weekblad Weekend. "Glennis snapt niet waarom Monique dat allemaal toelaat", schrijft de site over de periode dat André nog een relatie met Bridget Maasland had.

Weg is weg

Volgens Glennis - die met het blad sprak nog vóór officieel bekend werd dat André en Monique weer een koppeltje vormen - is het simpel: weg is weg. "Hij is gewoon verliefd geworden op iemand anders en dat kan gebeuren", legt ze uit. "Maar eenmaal weg is weg. Dan kom je er bij mij niet meer in."

Advies van Glennis

De zangeres gaat nog even door en komt zelfs met een (ongevraagd?) advies voor André, met wie ze vorig jaar even kort in de clinch lag. "Hij moet gewoon even alleen blijven, een beetje om zich heen kijken en plezier maken. Hij is hartstikke jong wat dat betreft, hij is gewoon nog een wildebras.

Inmiddels is wel duidelijk dat André het advies van Glennis niet opvolgde! Kijk maar:

Lees verder