Daniel Craig als James Bond in No time to die

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Daniel Craig als James Bond in No time to die

Videoland pakt uit: alle James Bond films komen eraan!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

'Bond, James Bond' - en dat dan 24 (!) keer! Alle films rond geheimagent 007 komen in maart naar Videoland. Zo kun je je al bingend voorbereiden op de komst van No Time To Die.

2 maart is het zover, maakt Videoland bekend in hun nieuwe overzicht voor komende maand. Van Dr. No uit 1962 tot en met Spectre uit 2015; álle Bond-films tot nu toe komen naar de streamingdienst.

Tijdelijk

Er zit alleen één addertje onder het gras dat zelfs de wreedste Bond-slechteriken een beetje cru zouden vinden: dit is... slechts tijdelijk?! Een woordvoerder van Videoland vertelt aan techsite Bright dat ze alle films er na drie maanden weer afhalen. "Zoiets gebeurde in 2015 al eerder. Ook toen kocht Videoland de exclusieve streamingrechten voor alle James Bond-films, die toen één maand te streamen waren", aldus Bright. Nou, dat wordt in rap tempo alle films er doorheen jassen!

No Time To Die

Het is in ieder geval een mooie voorbereiding op de 25ste Bond-film No Time To Die. Die draait vanaf 2 april in de bioscopen. Hierin zien we Daniel Craig voor de allerlaatste keer als 007. In zijn laatste avontuur - ondersteund door een killer soundtrack van Billie Eilish - zien we dat Bond eigenlijk wil genieten van zijn pensioen op Jamaica. Totdat de Britse geheime dienst hem weer nodig heeft in de strijd tegen de mysterieuze crimineel Safin (Rami Malek). Fun fact: bioscoopketen Kinepolis gaat No Time To Die om 00:07 uur draaien!

Lees verder