Scarlett Johansson als Black Widow

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Scarlett Johansson als Black Widow

Trailer: Marvel gaat op de spionagetoer met Black Widow!

|
|

Laatste update:

Black Widow verschijnt ná Avengers: Endgame, maar is geen vervolg op dit verhaal. De film met Natasha Romanoff (en Tony Stark!?) speelt zich ongeveer af ná Captain America: Civil War.

In Black Widow wordt de superspionne (Scarlett Johansson) geconfronteerd met haar verleden als Russisch agent. Florence Pugh en Rachel Weisz spelen óók een paar ‘black widow’-spionnen, die zijn getraind door Red Guardian (David Harbour), oftewel de sovjet-variant van Captain America!

Black Widow, widowel widonie?

Over het verhaal is verder weinig bekend, maar het lijkt erop dat de slechterik de gemaskerde Taskmaster is. Deze bad guy is niet extreem machtig, maar wel een superspion. In gevechten is hij bijna onverslaanbaar, omdat hij elke beweging die hij ziet in één keer na kan doen (zonder te oefenen!). Dat klinkt niet erg indrukwekkend, totdat hij ineens al je special moves kan voorspellen!

In de comics is Taskmaster één van de beste vechters van het Marvel-universum. Zijn krachten werken alleen niet op… Deadpool, omdat die gek is als een deur! Zou een leuk linkje zijn, of niet?

Black Widow draait vanaf 29 april in de bioscoop.

Lees verder