Scarlett Johansson en Robert Downey Jr. in Iron Man 2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Scarlett Johansson en Robert Downey Jr. in Iron Man 2

OMG: 'Robert Downey Jr. komt terug als Iron Man in Black Widow-film'

|
|

Laatste update:

Prequel-film Black Widow gaat volgend jaar Phase 4 van de Marvel Cinematic Universe aftrappen en niemand minder dan Robert Downey Jr. gaat Scarlett Johansson daar een handje bij helpen: Iron Man voegt zich namelijk bij de cast!

De film, die draait om Natasha Romanoffs avonturen na Captain America: Civil War, is zojuist een stukje duurder geworden. Robert Downey Jr. keert volgens het zeer betrouwbare Deadline terug voor een rol in Black Widow. Het is niet bekend om wat voor rol het gaat, maar een cameo of kleine rol lijkt de meest logische optie.

Black Widow en Iron Man 

Tony Stark en Natasha Romanoff gaan way back. Black Widow dook voor het eerst op in Iron Man 2, als mysterieuze vrouw die Tony's leven binnendrong. Later waren de twee talloze keren samen te zien, met Endgame als laatste film - althans, dat dachten we. Het is wel logisch dat Tony terugkomt: hij was degene die Natasha nog waarschuwde in Civil War. Zij wordt op dat moment gezocht voor haar aandeel in de Sokovia Accords-rel. Gaat Iron Man haar misschien toch helpen vluchten?

De cast van Black Widow

En het acteertalent dat Black Widow verzamelde wás al niet mals. Zo zien we Stranger Things-acteur David Harbour als een soort Russische Captain America en spelen top-actrices Rachel Weisz en Florence Pugh waarschijnlijk andere Black Widow-spionnen. Er zit ook een Hollands tintje aan de cast: 'Dutch Giant' Olivier Richters bemachtigde ook een rol.

Naar alle waarschijnlijkheid draait deze film, die zich afspeelt tussen Civil War en Infinity War, om Natasha die gaat afrekenen met haar mysterieuze, supergeheime vroegere leven. Black Widow draait vanaf 29 april 2020 in de bioscopen

Lees verder