'The Dutch Giant' naast Scarlett Johansson in Black Widow

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
'The Dutch Giant' naast Scarlett Johansson in Black Widow

'The Dutch Giant' naast Scarlett Johansson in Black Widow

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Viva Hollandia! De Nederlandse bodybuilder Olivier Richters heeft een rol gescoord in de komende Marvel-film Black Widow. Sterker nog: 'The Dutch Giant' deed het tijdens het filmen zelfs zo goed dat zijn rol flink uitgebreid werd!

Black Widow-makers <3 Olivier Richters

Olivier Richters laat Shownieuws weten dat zijn rol in Black Widow in eerste instantie bescheiden zou zijn. Tijdens de opnames waren de makers echter behoorlijk onder de indruk van de bodybuilder! Zodoende werd zijn rol dus uitgebreid. Er waren bijvoorbeeld uiteindelijk twee extra weken nodig voor het filmen, en ook werd er tekst in het script bijgeschreven. Welke rol Richters precies vertolkt in Black Widow is nog niet bekend. Dat we niet om deze reus van 2,18 meter en 150 kilo heen kunnen, mag echter duidelijk zijn! Acteren is Richter overigens niet vreemd, zo scoorde hij eerder al rollen in de nieuwe Kingsman-film The Great Game en de HBO-serie Gangs of London.

Black Widow vanaf 1 mei 2020 in de bioscoop

Black Widow is onderdeel van Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe (MCU). Marvel onthulde vorige maand een karrenvracht aan nieuwe info over de films en series binnen deze Phase 4. Zo weten we bijvoorbeeld al dat Black Widow vanaf 1 mei 2020 in de bioscoop draait. Naast Scarlett Johansen en The Dutch Giant maken ook Stranger Things-ster David Harbour en topactrice Rachel Weisz hun opwachting in de film over de Russische spion Natasha Romanoff. Bonusfeitje: Black Widow wordt geregisseerd door Cate Shortland, de eerste vrouwelijke regisseur die aan het roer staat van een Marvel-film.

Lees verder