Ryan Reynolds als Wade Wilson in Deadpool

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ryan Reynolds als Wade Wilson in Deadpool

Ryan Reynolds in het MCU: Deadpool 3 komt er nu echt aan!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Ryan Reynolds bevestigt dat Marvel Studio's groen licht heeft gegeven voor Deadpool 3. Het werk, waar het team stiekem al mee begon, kan nu dan écht van start gaan!

Ryan kwam nét voor Kerst met dit extreem goede nieuws bij talkshow Live With Kelly and Ryan. Hij stelt alle fans van de grofgebekte mutant gerust: "We're working on it right now with the whole team". En dit komt niet als een verrassing: een tijdje terug bezocht hij Marvel Studio's al. Ze wachtten waarschijnlijk gewoon op een definitieve 'ja!' van de hoge bazen en dat is nu eindelijk gebeurd!

Deadpool 3 in het MCU

Marvel Studio's, de Disney-studio verantwoordelijk voor het Marvel Cinematic Universe (MCU), gaat Deadpool 3 maken na Disney's overname van FOX. Het is niet bekend of de wereld van Wade Wilson ook wordt samengevoegd met die van de Avengers. Daar is het écht nog te vroeg dag voor...

Hoe zit het?

... Maar dat betekent niet dat we niet kunnen speculeren! Oké, we geven meteen toe dat het een flinke creatieve uitdaging wordt. De scheldende R-rated-wereld van Deadpool past niet zomaar in de 'fuck'-vrije zone van The Avengers. Het scenario dat Deadpool gewoon een losstaand deel 3 krijgt - zonder al te veel connecties met de wereld van het MCU - blijft vooralsnog gewoon bestaan. Toch zou het wel érg tof zijn als de MCU Deadpool en de andere X-Men-helden uit de voormalige FOX-stal gewoon gaat samenvoegen met Thor en de Guardians of the Galaxy.

Helaas is er nog géén releasedatum voor Deadpool 3. Gezien het drukke MCU-schema zien we dit (op zijn vroegst) pas ergens in 2022 gebeuren...

Lees verder