Ryan Reynolds praat met Marvel over de toekomst van Deadpool!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ryan Reynolds praat met Marvel over de toekomst van Deadpool!

Ryan Reynolds praat met Marvel over toekomst Deadpool!

|
|

Laatste update:

Deadpool-fans waren zenuwachtig toen Disney de rechten op de actieheld met de grote bek kreeg… Kan Ryan Reynolds voortaan geen grove grappen meer maken in zijn stretchkostuum? Het lijkt er niet op, want Reynolds ging van de week op bezoek bij Marvel!

Past de grove Deadpool wel bij het familie-entertainment van Disney en Marvel? Het lijkt er wel op, want Ryan Reynolds is op het kantoor van Marvel Studios gesignaleerd! Disney gaf al eerder aan plannen te hebben met Deadpool en dat lijkt met dit bezoekje dus bevestigd!

Deadpool 3?

Hoe we de brutale superheld terugzien is nog niet bekend. De eerdere Deadpool-films staan los van het Marvel Cinematic Universe, omdat de rechten op dat moment nog bij FOX lagen. Na de overname wil Disney natuurlijk verder met de succesvolle Deadpool (en een succes maken van X-Men en de Fantastic Four), maar of ze ook onderdeel worden van het universum van de Avengers is onduidelijk.

Deadpool heeft in de comics wel avonturen beleefd met zowat alle bekende superhelden: Avengers, Spider-Man, X-Men en ga zo maar door. Het zou op zich hilarisch zijn als de killer met de grote smoel uiteindelijk dé schakel tussen al deze figuren wordt. De plannen over de nieuwe reeks Marvel-films zijn gedeeltelijk bekend, maar daar zien we Deadpool voorlopig nog niet in terug.

Waar Disney natuurlijk wel een beetje mee zit is het expliciete geweld, de seks én het gevloek dat Reynolds er de hele tijd uitgooit… Dat is niet echt wat Disney uit wenst te stralen. Hopelijk horen we snel meer over de bizarre Deadpool/Disney-combinatie!

Ryan Reynolds zien we eerst nog terug in de actiecomedy Free Guy waarin hij een personage speelt in een computerspel. Daarnaast zien we de acteur nog in 6 Underground: een komische actiefilm voor Netflix!

Lees verder