Ryan Reynolds en Taika Waititi ontmoeten elkaar voor het eerst. Echt!

Veronica Superguide logo
Ryan Reynolds en Taika Waititi ontmoeten elkaar voor het eerst. Echt!

LOL! Ryan Reynolds over zijn nieuwe film Free Guy

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Ryan Reynolds is tegenwoordig niet te vermijden dankzij zijn rollen in Deadpool, Hobbs And Shaw, Detective Pikachu en ga maar door. De acteur vertelt over zijn nieuwe film Free Guy, met Taika Waititi, en het is weer eens hilarisch!

Ryan Reynolds vertelt over zijn nieuwste film Free Guy, samen met Joe Keery en Jodie Comer. Daarnaast ontmoet hij Thor-regisseur Taika Waititi voor de allereerste keer in zijn leven. Ooit.

Reynolds speelt in de film een onbekende bankmedewerker, die elke dag tientallen keren overvallen wordt. Na een tijdje beseft hij dat dit toch niet helemaal normaal is, en besluit hij op onderzoek uit te gaan. Wat blijkt: hij bestaat niet echt maar is een personage in een computerspel! Zodra hij dat zelf beseft, gebruikt hij deze kennis om de spelwereld te beïnvloeden.

Helaas voor Guy dreigt het bedrijf achter zijn spel Free City de game offline te halen; daarmee zal hij voor altijd verdwijnen! Samen met de spelers Keys (Joe Keery, Stranger Things) en Milly (Jodie Comer, Killing Eve) probeert hij te ontsnappen.

Taika Waititi (Thor: Ragnarok) en Channing Tatum spelen ook grote rollen in de film, maar wat ze precies doen is nog niet bekend. In deze grappige video stelt de cast zichzelf voor. Reynolds en Waititi zijn vooral héél blij om ‘hun allereerste film samen ooit’ te maken. Maar… jullie speelden toch samen in Green Lantern, jongens? Hoewel, daar zouden we inderdaad niet mee te koop lopen...

Free Guy

De film wordt geregisseerd door Shawn Levy, die je waarschijnlijk wel kent van Real Steel en Night At The Museum. Free Guy wordt in juli 2020 in de bioscoop verwacht.

Ryan Reynolds zagen we deze week al voorbijscheuren in de trailer van 6 Underground. In deze duurste Netflix-film tot nu toe strijden zes anonieme miljardairs tegen de georganiseerde misdaad.

6 Underground is vanaf 13 december te zien op Netflix.

Lees verder