Gillen! Het team van Deadpool is al begonnen aan het derde deel uit de reeks!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gillen! Het team van Deadpool is al begonnen aan het derde deel uit de reeks!

Wut!? Werk aan Deadpool 3 is al begonnen!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Gisteren meldden we dat Ryan Reynolds op visite was bij Marvel Studios, om de toekomst van Deadpool te bespreken. Schrijver Paul Wernick bevestigt dat het team al bezig is met Deadpool 3!

Deadpool was bijzonder succesvol en bewees dat de bioscoopganger best klaar is voor hypergewelddadige films over superhelden. Waarom duurde het dan toch zo lang voor er nieuws naar buiten kwam over het derde deel? Volgens Wernick zijn er verschillende redenen voor.

De overname van Fox door Disney speelde het team parten, omdat de timing van Deadpool 2 een beetje ongelukkig was. Het lot van de grofgebekte superheld was onduidelijk omdat niemand kon voorspellen of Disney sowieso door wilde met Deadpool. Daarom vond men het onverstandig om al veel werk in een derde Deadpool te stoppen.

Deadpool 3

Daarnaast was iedereen (inclusief Reynolds) even Deadpool-moe, nadat ze een paar jaar aan de films gewerkt hadden. Wernick weet ook dat er achter de schermen hard nagedacht wordt over hoe (en of!) de X-Men, Fantastic Four en andere helden behandeld moeten worden. Moeten deze series apart blijven bestaan of komen ze uiteindelijk toch in het Marvel Cinematic Universe terecht?

Wernick weet niet zeker wat de plannen voor Deadpool precies zijn wat dat betreft, maar hij weet wél dat de superheld net zo grof mag blijven als hij onder Fox was. ‘Hopelijk mag Deadpool ook het pad kruisen van de andere Marvel-helden, maar dat weten we nog niet zeker.’

De voorbereidingen worden dus al getroffen: het is nog even afwachten op groen licht van Disney! Wanneer de derde Deadpool-film klaar is, is nog niet bekend. Het team staat in de startblokken maar als je kijkt hoe lang het maken van een film duurt, dan kan het bijna niet vóór 2021 zijn.

Lees verder