Geinig! Avengers: Endgame Trailer met alleen maar Deadpool

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Geinig! Avengers: Endgame Trailer met alleen maar Deadpool

Geinig! Avengers: Endgame Trailer met alleen maar Deadpool

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ook al zijn we nog steeds boos op Warner en 20th Century Fox dat ze Once Upon A Deadpool niet in de Nederlandse bioscopen uitbrengen, hier hebben we weer wat moois om het leed mee te verzachten: een paar dudes met teveel vrije tijd om handen hebben de trailer voor Avengers: Endgame bewerkt en over alle gezichten het masker van ieders favoriete grofgebekte antiheld geplakt. Lang leve het internet.

Feilloze imitatie

Zo zien we nu Deadpool in plaats van Iron Man, Deadpool in plaats van Thor, twee Deadpools tegelijk in plaats van Captain America en Black Widow, enzovoorts. Ook horen we commentaar bij de trailer wat van de Merc with The Mouth afkomstig lijkt te zijn, maar het blijkt ingesproken door iemand die een feilloze imitatie van Ryan Reynolds levert.

“That ‘I don't feel so good’-bullshit”

Er zit zelfs wat van de typische Deadpool-humor in: zo wordt Thanos beschreven als “Purple Homer Simpson”, terwijl zijn beruchte vingerknip wordt afgedaan als “That ‘I don't feel so good’-bullshit”. En het fotootje van Peggy Carter in Captain America’s amulet is subtiel vervangen door een plaatje van Wolverine, wiens masker we in het begin ook zien in plaats van dat van Iron Man.

We zijn duidelijk niet de enigen die dit staaltje internetvleit zo leuk vinden, want het filmpje is inmiddels al meer dan 3,5 miljoen keer bekeken.  Veel echte trailers weten niet eens zoveel views binnen te halen! In maart 2019 zou de maker hetzelfde geintje nóg een keer uithalen, bij de tweede  Deadpool meets Avengers: Endgame trailer 

Lees verder