Jaaa! Daar is' ie dan ein-de-lijk: de trailer van Avengers 4!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jaaa! Daar is' ie dan ein-de-lijk: de trailer van Avengers 4!

Jaaa! Daar is' ie dan ein-de-lijk: de trailer van Avengers 4!

|
|

Laatste update:

Na heel lang wachten is het zo ver: de trailer van Avengers 4 is hier! En we hebben ook meteen de officiële titel: dit vervolg op Infinity War waar met smacht op gewacht wordt gaat toch wel Avengers: Endgame heten. Dat riepen we in juli al. Eerder hadden de regisseurs nog gezegd dat ze de titel zo lang mogelijk een geheim zouden houden, maar wat verklapt ‘Endgame’ nou helemaal?

Afscheidsboodschap van Tony Stark

Natuurlijk verwachten we volop spektakel, en hints van wat er nu verder gebeurt nadat Thanos met zijn beruchte vingerknip het halve universum heeft uitgemoord. In de eerste minuut zien we echter maar bar weinig, behalve Tony Stark die een afscheidsboodschap inspreekt voor Pepper Potts. Hij bleef aan het eind van Infinity War alleen in de ruimte achter, en laat zijn geliefde weten dat zowel het eten als de zuurstof bijna op zijn. Da's behoorlijk grimmig Marvel, het lijkt DC wel!

En daar is Hawkeye!

Maar na deze duistere eerste minuut krijgen we dan eindelijk volop flitsen te zien van de andere overgebleven helden. Captain America, Hulk/Bruce Banner, Thor en Black Widow zijn allemaal ten einde raad en lijken bijna bij de pakken neer te gaan zitten - totdat Cap met een plan komt. En hééé wie zien we daar? Jawel, Jeremy Renner is terug als Hawkeye - alhoewel hij nu Ronin schijnt te heten. En op het einde komt Ant-Man zich ook nog bij het team voegen. Maar hoe is die uit de Quantum Realm ontsnapt?? Vragen, vragen en nog eens vragen. Op 24 april zullen we het weten. Nog 138 nachtjes slapen dus.

Lees verder