Deadpool kaapt opnieuw de Avengers: Endgame trailer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deadpool kaapt opnieuw de Avengers: Endgame trailer

Deadpool kaapt opnieuw de Avengers: Endgame trailer

|
|

Laatste update:

YouTuber, kunstenaar, cosplayer én Marvel fanaticus Mightyraccoon! heeft de laatste trailer van Avengers: Endgame omgetoverd tot een Deadpool-versie. Voor een tweede keer! 

Nog een keertje

Yep, Mightyraccoon! heeft het Deadpoolkarakter door de hele trailer heen gemonteerd, gewoon, voor de lol. De kunstenaar maakte in december al een eerste trailer-bewerking, en nu is daar dus een tweede bijgekomen. Ze steekt via Deadpool lekker de draak met de superheldenfilm. Mightyraccoon! heeft een flinke club volgelingen. Binnen een dag werd de trailer miljoenen keren bekeken. Kijk 'm maar hier:

Deadpool the Menace

Deadpool is het hoofdpersonage uit de Amerikaanse komische superheldenfilm uit 2016, er is inmiddels een deel 2. Deadpool is gebaseerd op de gelijknamige Marvel Comic. Deze asociale, lompe 'held' was als mens ten dode opgeschreven door kanker maar kon kiezen om te worden omgebouwd tot superheld. Zijn huid was door het proces zo gruwelijk toegetakeld dat hij het pak draagt dat zijn hele lichaam inclusief gezicht bedekt. Als mens was hij al cynisch, als Deadpool gaat daar nog een tandje bij. Het resultaat is een komische antiheld die regelmatig opduikt in lollige filmpjes en bewerkingen. Zoals ook deze, over Deadpool die de band Nickelback ophemelt

Check de trailer van Deadpool (2016) hier:

Lees verder