Falcon And The Winter Soldier is eerder op Disney+ te zien dan iedereen dacht!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Falcon And The Winter Soldier is eerder op Disney+ te zien dan iedereen dacht!

Falcon And The Winter Soldier verschijnt eerder!

|
|

Laatste update:

Marvel werkt al een tijdje aan de serie Falcon And The Winter Soldier voor Disney+. Het gaat schijnbaar zó voortvarend dat de serie in de zomer al verschijnt!

In de Avengers-spin-off-serie nemen Falcon (Anthony Mackie) en Winter Soldier (Sebastian Stan) het op tegen Baron Zemo (Daniel Brühl), die The Avengers al tegen elkaar uitspeelde in Captain America: Civil War.

Falcon kreeg in Avengers: Endgame het schild van Captain America, maar in de serie is hij (nog) niet de opvolger van Steve Rogers (Chris Evans). John Walker (Wyatt Russell) neemt die rol voorlopig over, als de superpatriottische US Agent.

Falcon And The Winter Soldier

Falcon And The Winter Soldier stond eigenlijk gepland voor komend najaar, maar wordt nu naar voren geschoven. Waarom dat precies gebeurt is niet bekend, maar eerder hoorden we dat de serie over Scarlett Witch, WandaVision, eind dit jaar zou verschijnen in plaats van in 2021. Mogelijk ligt het schema een beetje in de soep omdat de geplande Disney+-serie over Hawkeye even in de ijskast staat.

Het zou kunnen dat Disney+ snel een nieuwe hitserie online wil hebben nu het aantal abonnementen schijnt te dalen na het slot van The Mandalorian. Het kan ook dat Falcon And The Winter Soldier een linkje heeft met The Eternals, de Marvel-film die voor november gepland staat. Het vooruitschuiven van de serie is des te opmerkelijker omdat de opnames geplaagd werden door vulkaanuitbarstingen!

Hoe dan ook: goed nieuws voor Disney+-abonnees! Falcon And The Winter Soldier bestaat uit zes afleveringen, waarvan er elke week eentje verschijnt. De precieze datum is nog onbekend, maar naar verluidt begint het superheldenfeest dus al in augustus!

Lees verder