Jeremy Renner als Clint Barton/Hawkeye

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jeremy Renner als Clint Barton/Hawkeye

‘Disney+ stelt Hawkeye-serie voor onbepaalde tijd uit’

|
|

Laatste update:

Volgens een nieuw gerucht gaat Marvel Studios voorlopig nog niet beginnen aan de productie voor Hawkeye's eigen Disney+ serie. Er zit dus - houd je vast - nog géén schot in de zaak!

Boze tongen zullen beweren dat het komt door de heftige beschuldigingen in de richting van hoofdrolspeler Jeremy Renner. Zo claimde zijn ex-vrouw dat hij haar wilde vermoorden. Dit gerucht, afkomstig van de bekende MCU-volger Charles Murphy, claimt echter dat dit vermeende uitstel vooral komt door het drukke Marvel-schema op Disney+.

Voorrang

Andere series krijgen volgens Murphy voorrang waardoor Hawkeye even in de ijskast belandt. De shows rond Ms. Marvel, Moon Knight en She-Hulk zouden allemaal in 2020 in productie gaan. De casting is namelijk al in volle gang en volgens geruchten is niemand minder dan Daniel Radcliffe in de running voor Moon Knight.

Hailee Steinfeld

Naar verluidt wil Marvel Bumblebee-ster Hailee Steinfeld binnen hengelen voor de rol van Kate Bishop. Deze jonge boogschutter wordt in de comics opgeleid door Clint Barton. Hij geeft als het ware zijn pijl en boog door aan de nieuwe generatie. Mogelijk volgt de Hawkeye-serie zo'n zelfde soort verhaal. Een andere reden voor het uitstel heeft overigens ook met Hailee te maken: door de latere productiestart maakt Marvel meer kans om haar definitief vast te leggen. Momenteel zit haar schema namelijk nogal vol.

Lees verder