Jeremy Renner bij de première van Wind River

Veronica Superguide logo
Jeremy Renner bij de première van Wind River

Ex-vrouw Jeremy Renner: 'hij wilde me vermoorden'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Hawkeye-acteur Jeremy Renner ligt momenteel hevig onder vuur. Zijn langlopende rechtszaak met ex-vrouw Sonni Pacheco, over de voogdij van hun dochtertje Ava (6), bereikt een kookpunt nu ze hem beschuldigt van poging tot moord. 

De nieuwste aangifte van Sonni - officiële documenten daarvan zijn in handen van TMZ - doet veel stof opwaaien in Amerikaanse media. Sonni Pacheco beschuldigt de Avengers-ster van poging tot moord. Hij zou tijdens een avondje stappen aan iemand hebben verteld dat 'ie Sonni uit de weg wil ruimen. Gedurende deze avond zou hij dronken en onder invloed van coke zijn geweest. 

Coke 

Volgens zijn ex-vrouw liet Jeremy ooit coke liggen op een badkamerkastje. Hun dochter Ava zou daar bij kunnen. Maar de beschuldigingen gaan nog verder. "Jeremy put a gun in his mouth, threatened to kill himself, and fired the gun into the ceiling while Ava was asleep in her bedroom", zo liet Sonni optekenen. Jeremy Renner als Hawkeye in The Avengers.

Ex-vrouw Jeremy Renner: 'hij wilde me vermoorden'

Reactie Jeremy Renner

Jeremy's advocaat weerlegt namens zijn cliënt alle beschuldigingen. Volgens de acteur probeert Sonni hem doelbewust zwart te maken met valse claims om zo geld weg te slepen bij haar ex. Hij claimt tevens - en hij heeft drug-tests om het te bewijzen - dat hij helemaal geen drugs gebruikte in het bijzijn van Ava. En daar komt nóg iets bij: volgens Jeremy is niet hij, maar Sonni degene met een drugsprobleem. 

Hawkeye-serie

Vooralsnog staat Hawkeye's eigen Disney+-serie gepland voor de herfst van 2021. Jeremy pakt hiervoor uiteraard weer zijn pijl en boog op. Het verhaal? Hij gaat een nieuw talent - Kate Bishop - klaarstomen om zijn Avengers-rol over te nemen. We kunnen ons zo voorstellen dat wanneer deze rechtszaak doorzet, en er steeds meer dirt naar buiten komt, Disney op een gegeven moment met Jeremy in haar maag gaat zitten. We herinneren ons James Gunn-gate nog maar al te goed...

Lees verder